Laden Evenementen

Early Bird tickets online voor € 29,50 (op=op)

Regular tickets online t/m de laatste maandag voor het feest voor € 34,50

Last Week tickets online en de avond zelf aan de deur tot 23:00 uur voor € 39,50 (indien nog voorradig)

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Early Bird
Wie vroeg koopt…feest voor minder!
29,50
Regular
Standaard tickets…tot en met dinsdag 24 december!
34,50
Last Week
Laatste kans tickets…voor de late beslissers!
39,50

Het ticket voor 30+ Dancing Party Oud & Nieuw is inclusief parkeren, garderobe, toiletgebruik, glas bubbels (om 24:00 uur), oliebollen/appelbeignets en snacks.
Geen verborgen kosten zoals fee en boekingskosten.

LET OP! Consumpties kunnen enkel met contant geld worden afgerekend. Het is wel mogelijk contant geld te pinnen (pinplek aanwezig).

30•40•50+ Dancing Party – Amersfoort Oud & Nieuw

Datum

31 December - 1 January

Tijden

20:00 uur - 02:00 uur

Locatie

Heideweg 23
3829 BC
Hooglanderveen

Route

Klik hier om de route te bekijken.

30•40•50+ New Year's Dancing Party Amersfoort

Knallend en bruisend🍾het nieuwe jaar in vanaf 20:00 uur en voor iedereen vanaf 30 jaar dus iedereen die ouder is dan 30 jaar. Het is een “ouderwets” gezellig Oud & Nieuw feest dat vroeg begint en waar de DJ de originele hits vanaf de 70’s tot en met de recente hits draait – voor elk wat wils.

Gedurende de avond komen we ook met een bitterbal en andere lekkere snacks voorbij en er zijn ook oliebollen/appelbeignets. Ook pakken wij extra uit met een glas bubbels om 12 uur om met z’n allen te toosten🥂 Het is ook mogelijk te kijken naar het spetterende vuurwerk boven Amersfoort en Nijkerk. 

Uiteraard zijn verzoekjes welkom als je er maar lekker op kunt dansen.

30+ Oud & Nieuw Party vindt plaats in Houtrust in Hooglanderveen – Amersfoort Noord – Vathorst. Erg centraal gelegen en goed bereikbaar vanaf Amersfoort, Leusden, Nijkerk, Putten, Barneveld, Zeewolde, Ermelo, Zeist, Utrecht, Baarn, Soest, Hilversum en Huizen. Diverse hotels binnen 15 autominuten zoals Van der Valk, Campanile, Fletcher, Mercure, NH Hotel en De Roode Schuur.

De party is in een mooie en unieke feestzaal met echte dansvloer waarop je los kunt gaan en er zijn ook statafels en zitjes aanwezig. Een sfeervolle en gezellige feestlocatie in Midden Nederland en al sinds 1979 een (feest)begrip in de regio waarbij gastvrijheid voor iedereen hoog in het vaandel staat: “Gastvrij voor Groepen”. Ideaal voor een supergezellig en onvergetelijk Oud & Nieuw.

LET OP! Consumpties kunnen enkel met contant geld worden afgerekend. Het is wel mogelijk contant geld te pinnen (pinplek aanwezig).

Wij kijken uit naar jullie komst!

Richard & Herman

Mis niets! Meld je aan voor de nieuwsbrief:

Meer over 30+ Dancing Party vind je hier: